Szőnyegtisztítógép kölcsönzés, kárpittisztítógép bérlés 2990,- Ft/nap

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Takarítógép

Szőnyegtisztítógép, padlótisztítógép és kárpittisztítógép kölcsönzés:

Szőnyeg- és kárpittisztítógép

Thomas Prestige 20S aquafilteres takarítógép: szőnyegtisztítógép, kárpittisztítógép, vízszívó és padlótisztítógép egyben.


24 órás bérlés: 2.990,- Ft/nap (áfával) az év minden napján (Budapest 14.ker.)
kaució:
           25.000,- Ft

Hol vehető át a takarítógép?


A több funkciós takarítógép alkalmas vízszívásra, padlótisztításra, kárpittisztításra és szőnyegtisztításra, atkamentesítésre.

Az optimális hatás elérése érdekében szőnyegtisztítás és kárpittisztítás esetén is először a takarítógép porszívó funkcióját célszerű használni. A nagy teljesítményű biturbo motor által felszívott por egy speciális aquafilteren keresztül a takarítógép tartályába előzetesen betöltött vízen szűrődik át, így semmi nem kerül vissza a levegőbe.

Kárpittisztítógép funkcióval minden kárpitozott felületre használható házilag otthon a lakásban, irodában és járművekben is. Használatával megoldható bármilyen felület tisztítása, ideértve az ágybetéteket, matracokat, kanapét, az autó és lakókocsi belső kárpitjait is. A különböző méretű tartozékok segítségével a legkisebb felületek is tökéletesen elérhetővé, tisztíthatóvá válnak (autókárpit, autóülés, bútorkárpit). A takarítógép porszívó funkciójával kiváló hatásfokkal eltávolíthatók a pollenek és a háziporatka is.
Az alapos porszívózás növeli a tisztítószeres üzemmód hatásfokát, hiszen megakadályozza a további foltosodást.

A szőnyegtisztítógép, illetve kárpittisztítógép funkció használata során a nagy szívóteljesítménynek köszönhetően minimális nedvesség marad a felületen, ami 2-3 óra alatt megszárad.

A szőnyegtisztítógéphez 250 ml Well Done gépi koncentrátumot adunk, ami 3 tartály tisztítófolyadék elkészítéséhez elegendő. 1dl koncentrátum szükséges 5 liter kézmeleg vízhez. Az így kapott ajándék tisztítószerrel szennyezettségtől függően kb. 10 m2 felület tisztítható meg.
További felhasználásra kizárólag szőnyegtisztítógépbe való "gépi" tisztítószert ajánlunk, a gyári adagolás pontos betartásával.
Üzletünkben vásárolható koncentrátum (Well Done) 900,- Ft/liter. Kiszerelés: 1 liter.


Alaptartozékok: a porszívóhoz kis szívófej, rés-szívófej és normál szívófej, a szőnyegtisztítógép funkcióhoz normál szőnyegtisztító permetezőfej, a kárpittisztítógép funkcióhoz kis kárpittisztító permetezőfej

Rendelhető tartozék: a vízszíváshoz illetve a padlótisztító funkcióhoz gumis padlótisztítófej


A gépeket védeni kell a fagytól, esőtől.

Kiürített tartállyal szállítandó.Szőnyegtisztítógép, kárpittisztítógép használati leírás

Szőnyegtisztítógép, kárpittisztítógép videó segédlet
Nagy-Takarítás Gépkölcsönző facebook oldala

 
 
 
Bemutatkozás | Takarítógép | Ipari porszívó | Gőztisztítógép | Súrológép | Ózongenerátor | Kölcsönzési feltételek | Kapcsolat | Általános honlaptérkép
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz