MENÜ
Tartalomhoz ugrás

SZŐNYEGTISZTÍTÓ ÉS KÁRPITTISZTÍTÓ GÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST


SZŐNYEGTISZTÍTÓ ÉS KÁRPITTISZTÍTÓ GÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST XIV ZUGLÓ

bérelhető takarítógép

THOMAS PRESTIGE 20S AQUAFILTERES TAKARÍTÓGÉP, VIZES PORSZÍVÓ, SZŐNYEGTISZTÍTÓ ÉS KÁRPITTISZTÍTÓ GÉP.24 órás bérlés:   3.490,- Ft/nap
kaució:             25.000,- FtA több funkciós takarítógép alkalmas vízszívásra, padlótisztításra, kárpittisztításra és szőnyegtisztításra, atkamentesítésre.

Az optimális hatás elérése érdekében szőnyegtisztítás és kárpittisztítás esetén is először a takarítógép porszívó funkcióját célszerű használni. A nagy teljesítményű biturbo motor által felszívott por egy speciális aquafilteren keresztül a takarítógép tartályába előzetesen betöltött vízen szűrődik át, így semmi nem kerül vissza a levegőbe.

Kárpittisztítógép funkcióval minden kárpitozott felületre használható házilag otthon a lakásban, irodában és járművekben is. Használatával megoldható bármilyen felület tisztítása, ideértve az ágybetéteket, matracokat, kanapét, az autó és lakókocsi belső kárpitjait is. A különböző méretű tartozékok segítségével a legkisebb felületek is tökéletesen elérhetővé, tisztíthatóvá válnak (autókárpit, autóülés, bútorkárpit). A takarítógép porszívó funkciójával kiváló hatásfokkal eltávolíthatók a pollenek és a háziporatka is.

Az alapos porszívózás növeli a tisztítószeres üzemmód hatásfokát, hiszen megakadályozza a további foltosodást.

A szőnyegtisztítógép, illetve kárpittisztítógép funkció használata során a nagy szívóteljesítménynek köszönhetően minimális nedvesség marad a felületen, ami 2-3 óra alatt megszárad.

A szőnyegtisztítógéphez 250 ml Well Done gépi koncentrátumot adunk, ami 3 tartály tisztítófolyadék elkészítéséhez elegendő. 1dl koncentrátum szükséges 5 liter kézmeleg vízhez. Az így kapott ajándék tisztítószerrel szennyezettségtől függően kb. 10
felület tisztítható meg.
További felhasználásra kizárólag szőnyegtisztítógépbe való "gépi" tisztítószert ajánlunk, a gyári adagolás pontos betartásával.

Üzletünkben vásárolható koncentrátum (Well Done) 900,- Ft/liter. Kiszerelés: 1 liter.

Alaptartozékok:
- kis porszívófej,
- résszívófej,
- normál szívófej,
- szőnyegtisztító permetezőfej,
- kis kárpittisztító permetezőfej.

Rendelhető tartozék:
- vízszíváshoz, illetve kemény padló tisztításához gumis padlótisztítófej.

A gépeket védeni kell a fagytól, esőtől.

Kiürített tartállyal szállítandó.

Használati útmutató videó
User Manual Video
Thomas Prestige 20S használati útmutató (pdf)

NAGY-TAKARÍTÁS GÉPKÖLCSÖNZŐ

1141 BUDAPEST, BONYHÁDI ÚT 18/A.

+36 (1) 603-4730

© 2012 Nalamond Kft, minden jog fenntartva!
Vissza a tartalomhoz